HYVINVOINTIHAASTE KEVÄÄLLÄ 2023

Helmikuussa startataan HYVINVOINTIHAASTEELLA.

Järjestämme noin kerran kuussa hyvinvointiaiheisia tilaisuuksia, joissa alan ammattilaiset opastavat ja antavat vinkkejä mm. terveelliseen ravintoon, liikuntaan, henkiseen hyvinvointiin, rentoutumiseen ja hyvään oloon. Käymme myös tutustumassa erilaisiin hyvinvointia lisääviin lajeihin, esim. padel, kylmävesiuinti, luontokävelyt, jooga, frisbeegolf, myös teidän toiveitanne kuunnellaan!

Mikä on hyvinvointihaasteen tavoite?
Hyvinvointihaasteen tavoitteena on lisätä hyvinvointia ja jaksamista kannustamalla kaikki kuuntelemaan omaa kehoaan, liikkumaan säännöllisesti, syömään terveellisesti ja muistamaan myös henkinen hyvinvointi. Nämä kaikki liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Haastejakso alkaa helmikuussa ja kestää kesäkuun puoliväliin saakka, mutta tavoitteena on, että kaikki jatkavat aktiivista liikkumista ja muita hyvinvointia tukevia tapoja myös tämän jälkeen.

Haasteeseen osallistuvat saavat tietoa ja keinoja omaan hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden vaikutuksista jaksamiseen ja hyvään oloon, mm. liikunnan, terveellisen elämäntavan, yhteisöllisen toiminnan ja vertaistuen avulla. Haasteeseen osallistuminen on kaikille avointa ja ilmaista! Erilaiset mittaukset tms. voivat olla maksullisia, mutta niistä on maininta erikseen!

HAASTEEN ALOITUS KESKIVIIKKONA 1.2.2023 KLO 18 Leader Suupohjan tstolla,
os. Puistotie 51, 2.krs.

Ensimmäisen kerran aiheena on RAVINTO.  Kuulemme mm. konkreettisia toimia terveellisen ruokavalion suunnitteluun ja toteutukseen.
– InBody-mittaukset A-fysitiimi, omavastuu 5 €.
– Välipalatarjoilu.
– Tällä kerralla sovimme myös seuraavan kerran aktiviteetin ja päivämäärän.

Ilmoittaudu 30.1 mennessä Tuijalle tuija@leadersuupohja.fi, 040 7055 801 (myös WhatsApp)
Ilmoita samalla mahdolliset erityisruokavaliot/rajoitukset!