RAKASTU TALVIUINTIIN ilta Parran Luontolaiturilla 11.1.2023

Rakastu talviuintiin -viikkoa vietetään jälleen tammikuun toisella viikolla 9.-15.1.2023.
Viikon aikana järjestetään Rakastu talviuintiin -tapahtumia, joissa jokaisella lajista kiinnostuneella on mahdollisuus tulla kokeilemaan talviuintia ohjatusti ja turvallisesti.
Viikon tavoitteena on madaltaa talviuinnista kiinnostuneiden kynnystä aloittaa laji sekä innostaa uusia ihmisiä mukaan toimintaan.
Tapahtumien lisäksi viikon aikana jaetaan tietoa talviuinnista, varusteista ja talviuintipaikoista.

Kylille-hanke järjestää kaikille avoimen maksuttoman tutustumisillan Teuvalla Parran Luontolaiturilla ke 11.1. klo 18 alkaen. Illan alussa välipalatarjoilu ja tietoa talviuinnista, mm. terveysvaikutuksista ja varusteista. Saunat kuumana 20 saakka.

Ilmoittaudu Parran tapahtumaan linkistä https://bit.ly/talviuinti1101 tai tuija@leadersuupohja.fi, 040 7055 801 (myös WhatsApp) 9.1.2023 mennessä.
Parran Luontolaiturin osoite on Parrantie 27, Teuva. Tarkemmat ajo-ohjeet tästä.

Laskeudu rauhallisesti kylmään veteen. Hengitä. Nauti kylmän veden lumoavista vaikutuksista. Nouse varoen vedestä ja tunne, kuinka hyvä olo ja lämpö valtaa koko kehosi. Rakastu talviuintiin.

Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Talviuinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa veren kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveyden kukoistamaan. Kokeile vaikka!

Kaikille avoin ja ilmainen Rakastu talviuintiin –webinaari järjestetään 12.1. klo 18. Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, linkistä pääset mukaan kuulolle!

Tervetuloa mukaan tapahtumiin sekä tutustumaan talviuintivinkkeihin!
#rakastutalviuintiin