Ajoturvallisuus aiheena Alajärvellä ja Lehtimäellä  

Liikumme päivittäin tienpäällä. Tieliikennettä ohjaavia liikennemerkkejä on uudistettu ja lisäksi on tullut uusia liikennemerkkejä ja lisäkilpiä. Ovatko ne tuttuja? Liikenneympyröitäkin on jo monissa taajamissa, mutta koska sitä vilkkua pitää näyttää, ja miten ympyrässä pitäisi ajaa? Liikenteessä on monenlaisia riskejä, osammeko ennakoida?

Tule vahvistamaan osaamistasi ja kyselemään lisää ajoturvallisuudesta ja uusista liikennemerkeistä torstaina 8. joulukuuta Alajärven ABC-liikenneasemalle (Yrittäjäntie 5, Alajärvi) kello 10 ja  Lehtimäen palvelutoimistolle (Keskustie 2, Lehtimäki) kello 13. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Jutellaan kahvikupposen ääressä liikenneturvallisuudesta Liikenneturvan kouluttajan kanssa.

Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat Liikenneturva ja Aisaparin Kylille-hanke.