Keski-iän vapauttava voima – hyvinvointi-ilta Kauhajoella ke 9.11.22 alk. klo 17.30

Keski-ikäinen ja keskeneräinen!
LÖYDÄ VAPAUTESI JA ROHKEUTESI OLLA SINÄ

Me ikäännymme ja kasvamme joka hetki. Miksi emme tekisi sitä rohkeasti, luovasti ja viisaasti? Illan asiantuntijana on Tenhon yrittäjä Iina Åman, viestintätieteilijä, logoterapeutti LIF® ja diplomilogoterapiaohjaaja VFI®. Logoterapiassa katse suunnataan elämänarvoihin ja niihin tarkoituksiin, joihin työ ja elämä ihmistä kulloinkin kutsuu.

Me voimme kasvaa henkisesti koko elämämme ajan. Työkaluja hyvään elämään. Löydät elämääsi tarkoitusta ja uutta näkökulmaa ja huomaat, että keski-ikä on parasta henkisen kasvun aikaa. Kun vapautat luovuutesi, löydät upean reitin kohti syvempää tarkoitustasi.

Tervetuloa kaikki mukaan, vapaa pääsy, sopii kaikenikäisille! Välipalatarjoilu!

Ilmoittautuminen ja mahdolliset ruokarajoitukset viim. ti 8.11 bit.ly/hyvinvointi0911 tai tuija@leadersuupohja.fi tai 040-7055801

Tilaisuus pidetään Leader Suupohjan tiloissa, Puistotie 51, 2. kerros

 Klikkaa kuvista isommaksi