Energiansäästöä ja aurinkoenergiaa kotitalouksille ja kylätaloille -infotilaisuus 25.10.

Energiansäästöä ja aurinkoenergiaa kotitalouksille ja kylätaloille -infotilaisuus 25.10. klo 18 Kauhajoella

Mietityttääkö sähkön hinta, kaipaatko tietoa ja neuvoja energiansäästöön tai uusiutuvan energian käyttöönottoon? Vaihtaisiko öljystä uusiutuvaan, olisiko ilmalämpöpumppu energiatehokas tukilämmitys vai sopisiko meille aurinkosähkö? Mitä olisi hyvä tietää aurinkosähkön hankinnasta ja asentamisesta?

  • Asiaa energiasta.
  • Sähkölämmittäjän säästövinkit.
  • Aurinkosähköä kotiin ja kylätalolle.
  • Öljystä uusiutuvaan.
  • Ilmalämpöpumpun energiatehokas käyttö.

Vapaa pääsy! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille energiansäästöstä kiinnostuneille. Thermopoliksen asiantuntijat kertovat energia- ja aurinkosähköasioista, Vuoksin hankepäällikkö Pekka Soini kertoo esimerkkejä lämmitysjärjestelmien suunnittelemisesta, mitoituksesta ja vaihtamisesta, Omakotiliitto ja Kauhajoen Omakotiyhdistys myös paikalla. Asiantuntijat vastaavat myös kiperiin kysymyksiinne!

Tarjoilun vuoksi ilmoittaudu ennakkoon linkistä bit.ly/energiakauhajoki tai tuija@leadersuupohja.fi,
040 705 5801