IhaNainen hyvinvointi-illat naisille Kurikassa la 10.9 alk. klo 17 ja Teuvalla la 15.10 alk. klo 17

IhaNainen hyvinvointi-illat naisille Kurikassa la 10.9 alk. klo 17 ja Teuvalla la 15.10 alk. klo 17

Ohjelmassa mm. opastusta tyyleihin, vartalotyyppeihin ja väreihin. Muotinäytös. Hemmottelua, rentoutusta ja sointukylpyä äänimaljoin. Ihonhoitotuotteita. Syötävää ja saunaa. Tyyleihin, väreihin ja vartalotyyppeihin meitä opastavat ihanat Anja (Nosh-konsultti) ja Kiki (Cici’s Consulting, Beauty Colors värikonsultti). Sointukylvyt ja rentoutukset Tuija ja Saila.

Kurikka 10.9: Kokoonnumme Viitalan nuorisoseuralle, os Viitalantie 338, 61300 Kurikka. Pukeudu rennosti ja halutessasi ota rentoutusta varten oma viltti mukaan. Ilta alkaa klo 17 ruokaisalla iltapalalla, jonka jälkeen Anjan ja Kikin opastukset, muotinäytös, ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa esittelyssä, sointukylpyrentoutus. Lopuksi vähän matkan päässä OloTilassa, os. Viitalantie 423, on mahdollisuus saunoa ja paljuilla. Myös OloTilan esittely.

Vapaa pääsy, ilmoittaudu Kurikkaan 7.9 mennessä osoitteessa bit.ly/ihanainen1009 tai 040-7055801, tuija@leadersuupohja.fi.

Teuva 15.10: Kokoonnumme Parran Luontolaiturille, os. Parrantie 27. Pukeudu rennosti ja halutessasi ota rentoutusta varten oma viltti mukaan. Ilta alkaa klo 17 ruokaisalla iltapalalla, jonka jälkeen Anjan ja Kikin opastukset, muotinäytös, ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa esittelyssä, sointukylpyrentoutus. Lopuksi mahdollisuus saunoa ja käydä kokeilemassa kylmävesiuintia virkistävässä lammessa.

Vapaa pääsy, ilmoittaudu Teuvalle 10.10 mennessä osoitteessa bit.ly/ihanainen1510 tai 040-7055801, tuija@leadersuupohja.fi.