la 27.8.2022 Retki Nuku yö ulkona-tapahtumaan Piispalan metsähotelliin Kivijärven rannalle

Elokuun pimenevä ilta, unikaverinasi raikas ilma, kattona ääretön tähtitaivas. Nuku teltassa, nuku trampalla, nuku riippumatossa, nuku käpy selän alla tai pää mättäällä. Nuku yö ulkona.

Tule mukaan viettämään ikimuistoinen yö ulkona Piispalan Metsähotellissa! Metsähotellissa on mahdollista majoittua joko järjestäjien tarjoamassa tai omassa majoitteessa varaamalla paikan etukäteen. Majoittuminen on maksutonta. Metsähotelli Piispala sijaitsee keskellä Suomea, keskellä luontoa, upean Kivijärven rannalla.

Piispalassa on hienot puitteet kokeilla SUP-lautailua, melontaa tai pulahtaa kirkkaaseen veteen uimaan. Mäntymetsän siimeksessä, aivan rantaviivan läheisyydessä on Hyvinvointipolku, jonka voi omatoimisesti käydä kävelemässä. Piispalan frisbeegolf-rata haastaa heittäjän tarkkuuteen ja keskittymiseen. Rata kiertää kuntoradan läheisyydessä, josta löytyy myös maastoseikkailuun hauskat toiminnalliset tehtävät koko perheelle.

Metsähotelli Piispalan mäntymetsän polkuverkosto tarjoilee polkujuoksijalle helpohkon maaston kokeilla lajia. Metsäpunttiksella sekä stunt-radalla voi kokeilla kestävyttä, voimaa sekä nopeutta. Alueen hyvät maastoreitit sopivat myös aloittelevalle maastopyöräilyharrastajalle. Lapsille löytyy kädentaitopajasta tekemistä ja illan kruunaa saunominen perinnesaunassa (5€/hlö) Kivijärven kirkkaan vesistön äärellä.

Ohjelman lisäksi voit hyödyntää myös muita tapahtuman palveluita, kuten Metsäkioskin maukkaita ruokatarjoiluja ja varata itsellesi myös aamupalan sunnuntaiaamuksi (hinta 5 €/hlö).

Ilmoittaudu pikaisesti, jos haluat matkalle mukaan, Kylille-hanke järjestää kuljetuksen ja varaa osallistujille majoitteet ja aamupalat, mutta aamupalan maksaa osallistuja itse paikan päällä (5 €).

Tapahtuma ja matka on maksuton, ainoastaan aamupala ja sauna ovat maksullisia! Tarkempi matka-aikataulu selviää ilmoittautumisten mukaan, mutta tarkoitus on lähteä aamupäivällä noin klo 11 Kauhajoelta matkaan.

Sitovat ilmoittautumiset Tuijalle 12.8 mennessä tuija@leadersuupohja.fi, 040-7055801.

Huom! Metsähotellissa majoitteita on rajallinen määrä, mutta tapahtumaan voi osallistua myös omalla majoitteella! Ilmoita toiveesi majoitteesta, mutta välttämättä kaikkia majoitteita ei ole enää varatessa tarjolla.
Tarjolla on seuraavia majoitteita:
1 hlö:n riippumatto; sisältää hyttysverkon ja sadesuojan eli tarpin, 50 kpl, 50 nukkumapaikkaa
1 hlö:n Tentsile, 2 kpl, 2 nukkumapaikkaa
2 hlö:n retkeilyteltta, 10 kpl, 20 nukkumapaikkaa
3 hlö:n Tentsile, 6 kpl, 18 nukkumapaikkaa
4 hlö:n teltta, 4 kpl, 16 nukkumapaikkaa
5 hlö:n teltta, 3 kpl, 15 nukkumapaikkaa
6 hlö:n teltta, 3 kpl, 18 nukkumapaikkaa
Puolijoukkueteltta, 1 kpl, 6 nukkumapaikkaa. Puolijoukkueteltta on yhteismajoite, johon voi varata nukkumapaikan myös yksin ja jossa voi yöpyä eri sukupuolten edustajia
Voit varata paikan myös omalle riippumatolle, teltalle tai Tentsilelle

Ohjelma: https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/etusivu/metsahotellit/metsahotelli-piispala/ohjelma.html