WALK AND WINE IN THE WOODS 6.8.2022

Walk and Wine in the Woods 6.8.2022 klo 17 
Parran Luontolaituri, Parrantie 27, Teuva

Walk and Wine in the Woods on elämyksellinen ja ainutlaatuinen tapahtuma, jossa viinit ja metsä kohtaavat uudella tavalla. Se on matka makujen ja tuoksujen maailmaan, jossa viinien ja metsän tarinat kohtaavat toisensa.

Aloitamme illan lyhyellä aistikävelyllä, jonka aikana virittäydymme kokemaan metsän ja luonnon eri aistiemme avulla, mukana äänimaljat. Tämän jälkeen astumme sisään metsän keskellä olevaan tilavaan kotaravintolaamme. Viiniasiantuntijamme, Vinum Wasa, johdattaa meidät kokemuksiin, jossa viinien ja metsän maut, tuoksut ja tarinat kohtaavat toisensa.

Kokonaisuuteen sisältyy viisi huolella valittua korkealaatuista, eri tavoin luontoon kytkeytyvää viiniä (kuohu, valkoinen, rosee ja punainen). Illallisbuffetissa on tarjolla loimulohi, perunat talon tapaan, uuden sadon juurekset ja kaksi salaattia.

Tapahtuman kesto on noin 3 tuntia ruokailuineen. Iltaa voi jatkaa Parran Luontolaiturin alueella tai Elolystien muissa tapahtumissa.

Sitovat ilmoittautumiset 24.7.2022 mennessä, ilmoita myös ruoka-aineallergiat,
ilmoittautumislomake osoitteessa bit.ly/walkandwine0608
HUOM! Paikkoja rajallinen määrä.

Lisätiedot tuija@leadersuupohja.fi, kylille.net/ajankohtaista