Meidän yhteinen Evijärvi

Evijärveläiset kylät, yhdistykset ja yritykset kokoontuvat keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä ja muusta yhteistyöstä tiistaina 7. kesäkuuta iltakuudelta kunnantalolle. Edustajia toivotaan joka yhdistyksestä ja kulmakunnalta.

Illassa ovat mukana Kylille-hankkeen lisäksi Suomen Kylät ry:n Vetovoimainen ja vastaanottava kylä -hanke ja maallemuuttoa edistävä Landemia. Ilta aluksi nautitaan ukrainalaisen kahvipöydän antimista. Yhteistyökumppanina on Evijärven kunta, joka on käynistämässä Leader Aisaparin rahoittamaa ”Järjestöystävällinen Evijärvi” -esiselvityshanketta.

Toinen yhteistempaus Evijärvellä on kesäkuussa 4H:n ja yrittäjäyhdistyksen metalliromun keräys 1.-24.6. Keräyslava on Pihatyö Perkkalaisen tontilla teollisuusalueella hyötykäyttöaseman lähistöllä.

kuva markkinakoteltasta

Kymmenisen vuotta sitten kylät pistivät pystyyn lähiruokateltan Evijärven markkinoilla. Ehkä tänä vuonna uudelleen?